English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bokcirkel

| 2023-07-02, 16:58

Jag köper alldeles för många böcker. Vill verkligen läsa dem, men har svårt att få tummen ur. Så skrev en fd kollega ett inlägg om böcker hon skulle läsa under sommarledigheten. Vi skrev lite om att man har för många böcker och så kom vi på att vi borde ha en bokcirkel!

Vi valde en av böckerna hon hade på sin bild som jag har i min bokhylla och har bläddrat i men aldrig läst helt och hållet – Team Topologies.

Vi fick med oss två personer till som var intresserade av att läsa boken.

I fredags hade vi första tillfället. Vi skulle ha läst de första två kapitlen.

Åh vad roligt det var att diskutera. Jag fick väldigt många insikter, och förstod djupare vad boken faktiskt sa och hur jag kunde tolka det och tänka. Ser verkligen fram emot nästa tillfälle, och även att göra det här för fler böcker!Kommentera