Slumpad post: Paraplyställ
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett par dagar i Halmstad

| 2023-07-27, 9:57

Sommar är ju inte riktigt sommar utan en sväng till farmor i Kvibille så förra torsdagen packade vi ihop oss i den nystädade bilen och slog oss själva med förvåning när vi brummade iväg runt 8.15 och drygt 6 timmar senare svängde vi in hos farmor (endast 2 stopp).

I år testade vi äventyrsbadet som blev uppskattat men vi hade nog väntat oss lite mer. Gick dock lätt att spendera drygt 2 timmar där med att åka i strömt vatten både runt och utför, plus leka i ninjabana och hoppa från svikt och torn.

Vi hade glassbuffé, bjöds på lunch & fika hos kusinerna (blev lite special eftersom social ångest inte rimmar så bra med besök hos andra) och åkte till havet inte bara en gång utan två. Vi rensade taket från löv, fixade lite stuprör, drog telefonkabel. Lekte på gräsmattan med Raffe, testade badminton och badade en gång i utebadet i Getinge.

På söndagen packade vi in oss i bilen och körde hem.Kommentera