Slumpad post: Baka lingonbröd
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bredbandet suger

| 2010-11-22, 11:55

Suck, nu börjar det blir lite surt det här med strulig uppkoppling. Jobbar hemifrån idag eftersom jag varit lite sänkt. Redan igår kväll hade vi strul och jag mätte under två timmar och då var det 10% loss (mäter genom att i kommandotolken köra ping /t sunet.se och sen när jag vill se mätning så trycker jag ctrl-c och vips så har man lite statistik).

Började ganska bra idag men sen satte det fart, givetvis precis när jag skulle göra voicemöte med en kille på UK-kontoret. Suck! Ringde deras support och fick prata med Sofia som sa att hon skulle mejla deras teknikgubbar där ärendet ligger och sen återkomma. Förra gången det hände ringde aldrig någon tillbaka, men idag ringde hon tillbaka efter en kvart. Deras killar (undrar om de inte har några tjejer på den avdelningen…)  hade svarat att de var på väg att stänga ärendet för det verkade vara löst.

Jag sa att det kan de glömma så hon skulle mejla dem och säga att de fick fortsätta felsöka. Själv tror jag att jag imorgon ska kolla lite på alternativa bredbandsleverantörer…



2 kommentarer to “Bredbandet suger”

  1. Camilla says:

    Drygt att det inte funkar 🙁 Vi är supernöjda med Bredbandbolaget som vi har haft i hundra år ungefär.

  2. Sue says:

    Har just kollat med jobbet och det är helt ok att ha två bredband så nu ska vi rådda i det där och skaffa dubbelt (om vi orkar).

Kommentera