Slumpad post: Äter allt?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Katamaran

| 2005-06-23, 10:37

Efter en lång sovmorgon och nån timme i skuggan (gissa varför…) var det dax för dagens äventyr. Kvällen före var vi och rekade lite och då såg vi en jättestor katamaran i hamnen. Det stod en nisse och delade ut flygblad om turerna man kunde ta med denna. Jepp, tänkte vi.
Katamaranen låg och väntade på oss i hamnen (oss o 9 andra turister). Motorn brummar igång och vi tar oss ut ur hamnen för att hissa segel. Nu ska man inte glömma bort att detta är ett “pensionärernas paradis” så givetvis brummar motorn på och seglet gör nog varken till eller från, men det är stort och båten är cool 🙂

Vi passerar en av de största båtarna vi såg igår och då är det faktiskt en person på den som tar kort på “vår” båt.

Enligt flygbladet skulle man titta efter delfiner, men det var nog ett lockbete misstänker vi. Såg inte en enda fisk… Men det var härligt att skvalpa runt i vågorna på denna jätte.

Turen avslutas ganska nära land där man ankrar och de som vill får åka “banana boat”. Givetvis kunde man inte tacka nej till något sådant så det blev en ganska lång tur som innehåll två bad…Kommentera