Slumpad post: Veckan som gått
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Måla våningssäng

| 2007-10-09, 16:17

I rummetEtt ganska långt projekt tidsmässigt med tanke på hur lite faktiskt arbetstid vi lagt ner. Från början tänkte vi låta sängen stå kvar i rummet under renoveringen och måla den på plats. Vi kom dock på bättre tankar och monterade isär den lite för att få ut den ur rummet vilket underlättade renoveringen något enormt.

Att det sen tog tid före vi började måla gjorde att det drog ut mycket på tiden eftersom målning är en aktivitet som kräver fint väder när man bor som vi och inte har ett skjul eller liknande att måla i.

Grön stege När jag tog ledigt från jobbet i slutet av graviditeten var det perfekt sysselsättning när solen sken.

Sängbotten Jobbigast att måla var sängbotten. Lite senare insåg vi att det var enklare att ta bort själva botten och bara måla sidobrädorna så andra sängbotten slapp jag 🙂

Gavlar Gavlarna fick stötta varandra när jag grundmålade så att det i princip gick att måla allt på en och samma gång.

Sista rycket Även efter att Joel tittat ut så fortsatte målningen. Nu ännu mer väderberoende eftersom det dessutom blivit lite kyligt och det är inte så bra.

Målad säng Så i förrgår monterade John ihop sängen och vi kan äntligen börja få saker och ting på plats och inatt invigde mormor sängen och den har fått godkänt.Kommentera