Slumpad post: Njuter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Appar Sue hjälpt till med

| 2012-12-28, 21:09

Fram till mitten av 2013 så stod Daniel på Pappasappar för att hålla koll på oss oxå och vi ingick i redaktionen. Men efter att ha fått lite kritik för att fixa översättning och sen recensera så valde han att sluta med den gratistjänsten så numera agerar vi på egen hand. Så mest är det samma personer som jag redan hjälpt som hör av sig. Via så får jag ibland förfrågan om jag kan hjälpa till att översätta eller spela in ljud. Tillhör numera redaktionen och försöker hänga med så gott det går. Följande har jag gjort.

2015

2014

2013

2012

  • Den första appen jag hjälpte till med var Bugs & Buttons. Det var både översättning och ljud.
  • Sen hjälpte jag till med Caboose, både översättning och ljud.
  • Sen blev det Ordens Magi där det var en försvenskning av appen – dvs översättning, men inga ljud då den använder en befintlig “ljudmotor” för detta.
  • Satte fart med Lekplats 3 där det är både ljud och text.
  • I samband med 3:an så tittade jag och lyssnade jag på Lekplats 2 och fixade lite äkta svenska ljud, plus bättre översättning.
  • Eftersom jag gjorde 3:an och 2:an så fixade jag lite med texten på Lekplats 1.
  • Årets sista app jag hjälpte till med var Bugs & Numbers där det var både text och en hel del ljud.
  • Curious Hat har jag hjälpt lite granna med någon text till itunes men ännu inte något i någon app.


2 kommentarer to “Appar Sue hjälpt till med”

  1. […] böcker 2008Lästa böcker 2009Lästa böcker 2010Lästa böcker 2011Lästa böcker 2012DataAppar Sue hjälpt till medDreambox för Com HemInternet EPG för DreamboxJBroadcast pluginMucho pluginHobbyHobbyprojekt i […]

  2. […] böcker 2008Lästa böcker 2009Lästa böcker 2010Lästa böcker 2011Lästa böcker 2012DataAppar Sue hjälpt till medDreambox för Com HemInternet EPG för DreamboxJBroadcast pluginMucho pluginHobbyHobbyprojekt i […]

Kommentera