Slumpad post: Klantigt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kalender på frysen uppgradering

| 2009-11-06, 13:01

Kalendern på frysen har varit mycket bra, men vi märkte att efter ett tag så gick den inte riktigt att få ren. Vi gjorde lite sökningar efter whiteboardplast och hittade det endast på Tigerstad. Beställde snabbt men sen gick det över 8 månader till vi så fick tummen ur och bytte ut den gamla plasten. Nu har vi sett att Kreatima har tagit in något liknande i sitt sortiment.

Den var lika lätt att sätta upp som den andra plasten, men nu är det lite olika färg på kyl och frys (båda vita dock). Kanske borde kylen oxå bli skrivbar? Stor skillnad i hur lätt det är att sudda så det är att rekommendera att man använder whiteboardplast!

En annan förbättring är att vi har de vanligaste aktiviteterna på magnet. Detta fixades enkelt genom att skriva in dem i Excel och sen skriva ut dem på magnetpapper och skära isär dem. Då kan man få de färgerna man vill, typsnitt som man gillar och rätt antal av de olika aktiviteterna.

Magneter på frysen

Vi har tagit bort rutorna för månaderna eftersom vi knappt använde dem och istället gjort ett fritt fält där man kan skriva lite vad man vill och behöver. Vi la givetvis till en kolumn för Simon! Datumkolumnen har vi gjort smalare eftersom vi nu har magneter istället för att skriva.

Kalender på frysenEn kommentar to “Kalender på frysen uppgradering”

  1. […] har uppgraderat kalenderna på frysen. En förbättring vi ännu inte gjort som vi nämner i första posten är att sätta kardborre på […]

Kommentera