Slumpad post: Kissa på toa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skoställ

| 2008-08-03, 13:30

När vi började fundera på att renovera hallen tänkte jag genast fixa nytt skoställ men så funderade jag lite och insåg att jag gillade det vi har – fast färgen var ful och det är lite rangligt.

Alltså kom jag på att vi kunde måla det. Som vanligt får man ju mycket bättre resultat om förarbetet görs på ett bra sätt så det var bara att sätta fart och slipa.

Slipning

Joel ville väldigt gärna hjälpa till men det dröjer nog ett tag tills han faktiskt är till någon hjälp och inte bara underhållande.

Grundfärgen målas på

Grundfärgenmålades på och det var mycket skönt att det orange försvann. Vet inte vad jag tänkte när jag målade den första gången…

Det blir en hel del pill när man målar något så här “håligt” men man får se det som ett slags terapiarbete och njuta av att man sitter ute i solen när man gör det.

Den rätta färgen börjar synas

Vi valde blå färg, en mörk och en ljus. Hade redan färgen hemma då vi tänkt måla om en kista i dessa färger. Det projektet har dock skjutits lite på framtiden nu när vi renoverat hallen.

Skostället ihopsatt och på plats i hallen! Den extra färgen gör att det inte längre är så rangligt även om vi tänkt limma och kanske även skruva ihop det.

Skostället på platsEn kommentar to “Skoställ”

  1. […] Pricken över i:et blev hatthyllan som vi satte upp igår och innan dess har John snickrat ihop en sittbänk med plats för korgar och Sue målat skoställ. […]

Kommentera