Slumpad post: Smörj
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Haninge, Vendelsö, Gustavsbergsvägen 17

| 2005-09-11, 15:46

Jättetrevlig men lite nergånget hus i villaområde i Vendelsö byggt någon gång i mitten av 60-talet. Trevligt läge tomt och hus. I huset vekade mycket vara lite hafsigt fixat inför visning, men det verkade bara vara ytliga saker. 120 kvm + garage med en liten verkstadsdel. Bra planerad tomt och fina möjligheter. Mycket intressant och vi skrev upp oss för att de skulle kontakta oss igen. Visning igen i övermorgon tisdag kl 18:00 och vi ska nog dit!

Gustavsbergsvägen 17, Vendelsö

Huset verkar lite nergånget speciellt på utsidan, men vi såg inget som inte går att fixa… Badrummen var renoverade med golvvärme. Konstig lösning med bastu på övervåningen. Bra tomt med inbyggd uteplats.

När vi åkte hem tog det mindre än 15 min med bil från påfarten till väg 73 till Globen 🙂

Vi tog också lite egna bilder på huset!Kommentera