Slumpad post: Njuter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tittade på hus i Tyresö

| 2005-09-18, 18:43

Idag skulle vi åka och titta på tre olika husvisningar i Haninge och Tyresö. Vi beslöt oss direkt för att strunta i ett för dyrt radhus i Haninge och bara intressera oss för ett i Tyresö och ett lite billigare i Haninge. Tyresöhuset var väldigt fint men själv tyckte jag inte att det kändes något bra. Det kändes inte som “hemma”. Tomten var ganska konstig också, backig och därför svårt att klippa gräset m.m. Det var tydligen radon i huset också. Vi bestämde att det inte är något för oss.

Vi åkte vidare till det billigare i Haninge, men när vi en kvart för tidigt kom dit såg vi direkt att läget inte var något bra. Det låt i ett hörn i en gatukorsning och precis brevid ett större hus. Vi åkte vidare utan att ens kolla.

Istället åkte vi för att tjuvkika lite på det huset som vi ska kolla på i Vendesömalm nästa vecka. När vi kom dit slogs vi båda av att det såg mindre ut än på bilderna, men jag tycker på sätt och vis att det var skönt eftersom det då verkar rimligare med utgångspriset (som annars verkade lite lågt). De höll tydligen på för fullt att lägga om taket också. Vi är lite fundersamma över att det ligger så nära skolan, men vi får väl se nästa vecka. Då kan även min mamma gå med och kolla eftersom hon är på besök då.Kommentera