English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Varit och kollat på Rynings Gränd 29

| 2005-10-16, 14:51

Idag har vi varit och tittat på visningen av Rynings Gränd 29. Det var ganska mycket folk och en bitande snålblåst i luften. Huset ligger extremt bra i änden på gatan. Det är ju parhus och den andra bostade ligger iofs allra längs ut. Vi tittade först på tomten och det var en ganska ny tomt (det var ju nytt 1995), och bestod dels av en liten gräsmatta och en stor altan/trädäck. Gillade inte riktigt altanen utan skulle hellre se att hela tomten var gräs. Det var inget garage utan en liten bod, som det inte fick plats en bil i. Garageuppfarten var grusad.

Inne var det väldigt fräsht och trevligt, men planlösningen gjorde att det kändes litet. Det fanns t ex bara en toalett, och den satt dessutom ihop med tvättstugan. Det fanns öppen spis i vardagsrummet och köket var kanon. Uppe var det tak ända upp till nock, och väldigt “ny” planlösning. Dock få väggar att ställa bokhyllor mot och bara två rum + allrum… Riktigt dålig planlösning tycker jag.

Området verkar jättetrevligt, med mycket nybyggt, och många dyra hus.

Vi skrev inte upp oss som intresserade.Kommentera