Slumpad post: Hoppa så här
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Varit och tittat på Henriksbergsvägen 63

| 2005-10-23, 16:28

Idag var vi o kollade på visningen av Henriksbergsvägen 63. Vädret var kulet och mulet, ca 3 grader och duggregn… Inget hus ser bra ut i det vädret.

Vi har varit och kollat på ett likadant tidigare, men det här var lite renoverat och några detaljer skiljde. Tomten var inte så stor, men det var häckar där det behövs för ett ganska bra insynsskydd. Dock är det grannar åt alla håll, men om de är trevliga så gör det väl inte så mkt. Invändigt tyckte i a f jag det var helt ok. Köket var kanon – väggen mellan köket och vardagsrummet var borttagen, och det stod en stor köksbänk med skåp där istället, så man kunde sitta runtom. På övervåningen hade de flyttat en vägg ca 50 cm så ett rum blev lite mindre, men det gjorde att man kunna inreda ett extra rum (jämfört med det andra vi kollade på). Hög driftskostnad och gammal värmepanna. Fönstrena var orginal, men många el-kontakter verkade bytta. De flesta golv var utbytta och taket var bytt i köket. Båda toaletterna (uppe och nere) var mkt fräsha.

Det var ganska mycket folk (uppskattningsvis 40-60 pers), men det är ju svårt att säga hur många som var intresserade. Vi frågade inte mäklaren så mycket.

Vi skrev upp oss som intresserade och ska kanske gå på visningen imorgon också (om vi hinner) 🙂

* Planritning bottenvåning
* Planritning övervåningEn kommentar to “Varit och tittat på Henriksbergsvägen 63”

  1. sue says:

    Säkert helt ok att bo i, men det känns ju inte “WOW!!!”, fast det kanske det inte behöver göra. Vi har dessutom insett en nackdel med Haninge. Nämligen att kommunalskatten är ca 2% högre och det blir ju trots allt en del pengar.. Om räntorna håller sig så här låga så är det ganska mycket mer i lån man kan ta för de där 2 procenten. Suck att det ska vara så svårt 🙁

Kommentera