Slumpad post: Smoothie med blåbär
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Visning 20/11: Skarpnäck

| 2005-11-14, 23:44

Hus i Skarpnäck

* http://www.hemnet.se/a.asp?id=3137789&q=1&s=3
* Utrop: 2 050 000 kr
* Boyta: 106 kvm, tomt 130 kvm

Ligger skitnära T-bana skarpnäck (11 min till skanstull). Ganska nytt. Nya vitvaror. Nackdelar är att det är litet, och liten tomt. Ingen parkering på tomten…9 kommentarer to “Visning 20/11: Skarpnäck”

 1. Niklas says:

  Bra storlek på både hus och trädgård 🙂

  Finns det gästrum ;D

 2. john says:

  Givetvis – det skulle aldrig falla oss in att köpa ett hus utan gästrum 😉

 3. […] Sedan åkte vi till ett radhus i Skarpnäck. Det är ligger inklämt med andra hus på var sida, och tomten är jätteliten, men det var riktigt trevligt tyckte vi. Vi gick runt i området och det verkar toppen. Ganska trångt mellan husen, men de har byggt husen så att man inte ser rakt in till grannen. När vi kom dit var vi först (!) och det verkade inte var massor med spekulanter… Kan det vara årstiden, en slump, eller kan det vara området??? Vi tror att området inte är så farligt dock, själva Skarpnäck är ju höghus (bostadsrätter) men inte alls getto-betonat, och “vårt” hus ligger ju i ett radhusområde utanför. T-banan ligger kanske 600 meter in i Skarpnäck, så restiden till jobbet skulle bli väldigt korta. En nackdel är garaget – det ligger inte vid huset utan ca 100 m i garagelänga, men med det läget måste man kanske göra avkall på något för att det inte ska bli för dyrt. Köket var kanske lite litet och köksutrustningen gammal. Hela huset är inte så stort faktiskt, men det borde räcka till oss! Utrop är strax över 2 mkr så stiger det inte allt för mkt, så är det överkomligt. Vi är definitivt intresserade! […]

 4. […] Var på återvisningen av huset i Skarpnäck igår. 3-4 andra familjer var där oxå. 13 stycken namn hade mäklaren – dock tog de namn på nästan alla i direkt dörren i söndags så det kan ju vara så att det inte är alla som är intresserade. […]

 5. […] Vi tog en provtur med tunnelbana från jobbet till Skarpnäck, bara för att känna lite på hur det skulle vara att bo på där. 11 minter från Skanstull till Skarpnäck och sedan ca 10 minuter gångväg till huset – det är lite skillnad mot nu! […]

 6. […] Nu har vi varit med en besiktningsman i huset som gjort en besiktning och gått igenom huset, och allt verkade bra. Det var en liten glipa i badrumsmattan på bottenvåningen, men där hade gjort fuktmätning utan förhöjda värden, och han sa att det inte var några problem. Dock borde vi åtgärda, genom att täta med lite silikon. Vi fick också gå ner under huset (krypgrund), via en lucka på en granntomt, och där var torrt och luktfritt. Vi gick även igenom resten av huset, som förutom lite torrsprickor på fönsterfoder på utsidan var utan anmärkningar. […]

Kommentera