Slumpad post: Tog oss ut
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besiktigat o klart!

| 2005-11-29, 10:09

Nu har vi varit med en besiktningsman i vårt nya hem som gjort en besiktning och gått igenom huset, och allt verkade bra. Det var en liten glipa i badrumsmattan på bottenvåningen, men där hade gjort fuktmätning utan förhöjda värden, och han sa att det inte var några problem. Dock borde vi åtgärda, genom att täta med lite silikon. Vi fick också gå ner under huset (krypgrund), via en lucka på en granntomt, och där var torrt och luktfritt. Vi gick även igenom resten av huset, som förutom lite torrsprickor på fönsterfoder på utsidan var utan anmärkningar.

Sedan gick vi med säljaren (Jens) och kollade på förråd och garage och det såg bra ut.

Vi har fram till 5/12 på oss att avsäga oss köpet (besiktningsklausulen) men det kommer vi alltså inte att göra – utan istället säga upp lägenheten före torsdag för att slippa betala hyra i mars också (3 mån uppsägningstid). Jens frågade också om vi kunde tänka oss tillträde 6/1 istället för 16/1 och vi har inga invändningar. Mäklaren skulle fixa pappersarbetet om det, när Jens ordnat det med säljaren av det hus de skulle tillträda.Kommentera