Slumpad post: En timme i solen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Renoveringen börjar…

| 2006-01-06, 21:39

Idag har vi påbörjat renoveringen av huset! Vi packade lite verktyg och lampor, och åkte sedan till vårt nya hem. Vi hade bjudit in lite kompisar för att få hjälp och tips och äta pizza. Tack vare dem lyckade vi komma ganska långt första dagen. Tapeten i vardagsrummet är bortriven och stora delar av tapeten i hallen. Även bården i köket är borta. Lite av tapeten i sovrummet är bortriven också, men den satt dessvärre ganska hårt.

Fortfarande är vi inte helt säkra på vilka färger/tapeter vi ska ha i de olika rummen. Det lutar dock åt brunt (latte) i köket, orange i nedre och övre hallen, grönt i vardagsrummet, blått i sovrummet, gult i hobbyrymmet och gr önt i gästrummet. I köket och övre hallen ska vi måla, och i övriga rum ska vi tapetsera. Alla färger ska vara mycket ljusa.

Vi ska även byta golv i vardagsummet – det blir förmodligen laminat som vi lägger på parketten, och även byta golv i sovrummet, samt flytta en vägg mellan sovrum och gästrum.

Rivit tapet...Kommentera