Slumpad post: Vintrig lucia
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sovrummet tömt för tapetsering

| 2006-02-13, 10:26

Nu har vi tömt sovrummet, för att äntligen komma igång och tapetsera där också. Tanken var att vi skulle hinna det innan flytten, men det hanns inte med. Vi hann riva lite tapet bara… Igår kom Anna o Peter och hjälpte oss att riva lite mer. Det var otroligt bra, för då kom vi äntligen i gång. Detta är sista rummet så det ska bli skönt när det är klart. Vi har iofs extrarummet kvar också, men det har omprioriterats till ett framtidsprojekt!

Eftersom vi inte har någonstans att ställa sängen nu, så får vi sova i våningssängen i gästrummet. Kanske skulle man ta o skaffa lite mjukare madrasser till den, för imorse kändes det som jag hade blivit överkörd av en ångvält…2 kommentarer to “Sovrummet tömt för tapetsering”

  1. Syster yster says:

    Hehe, jo man tackar… Det gäller att inte utsätta gästerna för det man själv inte tål… 😉

  2. john says:

    Heh… ehum… fast vi planerar faktiskt att införskaffa lite skönare madrasser inom kort! 🙂

Kommentera