Slumpad post: Bokrean
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ännu ett arbetsbord klart!

| 2006-04-12, 14:07

Nu har jag även satt upp sybordet. Jag var tvungen att kapa ca 4 cm från bordsskivan med cirkelsågen, varpå jag och stora delar av rummet täcktes med sågspån… Annars gick det ganska enkelt 🙂

Sybord4 kommentarer to “Ännu ett arbetsbord klart!”

 1. sue says:

  Tänk vilken lyx. Man åker till jobbet och när man kommer hem har man fått en pysselhörna 🙂

 2. Anna says:

  Inte illa! Nils Karlsson Pysslare lär få en grav konkurrent! Eller hur var det nu igen? Jag har ju redan varit och pysslat, helt utan pysselbord, fast mer med jord och frön. Mina har artat sig riktigt bra. Skall i helgen börja skola in dem för utomhusklimatet. Ungefär som ungar på dagis, ett par timmar om dagen. Jag hoppas jag lyckas. Har varit lite orolig för mögel, men jag tror inte det ska vara några problem.

  /aej

 3. sue says:

  Oj, så långt har inte jag kommit. Eventuellt blir det lite omplantering i helgen.

 4. John says:

  “aej”… Coolt! 🙂

Kommentera