Slumpad post: Kvällsbad #13
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hem- och villamässan

| 2006-10-19, 20:01

IMG_0617.jpgVi har besökt Hem- och villamässan som började idag och pågår fram till på söndag. Vi tänkte att om vi åker dit idag kanske det inte är fullt så mycket folk som det lär vara i helgen. Det var iofs ganska välbesökt när vi kom dit men ändå mer behagligt än tidigare år när vi valt helgen istället. Nackdelen är att man har jobbat hela dagen innan så man är lite seg i bollen redan innan.

Bland sevärdheterna var toaletter, värmepumpar, kaminer, tegel, bastuar, kakel, badkar, växter, verktyg, ytterdörrar, sängar, garderober, trappor, TV-apparater, spelkonsoler, centraldammsugare, DVD-spelare, kameror, hemmagym och allehandla pryttlar och don. Vi köpte lite lökar, en japansk såg, ett grillgaller i teflon och några tidningar.2 kommentarer to “Hem- och villamässan”

  1. […] hösten hade vi på hem- och villamässan köpt några telfongaller som vi nu för första gången provade. Man lägger det ovanpå det […]

  2. […] och friggebodar. Vi hittade även lite stekpannor men inget av intresse. Däremot hittade vi återigen dessa fantastiska teflongaller till grillen, som bara verkar finnas på mässor. Sue tingade även […]

Kommentera