Slumpad post: Kallar Raffe
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bäverspaning

| 2006-10-22, 16:57

BäverspaningVi fick tips av en granne om att det bor några bävrar uppe i skogen vid Brotorp som ligger på promenadavstånd från oss. Med kameran och det längsta objektviet vi hittade i högsta hugg gav vi oss iväg för att spana och ta kort. Efter en liten promenade inne i skognen började vi se allt fler avgnagda träd som låg huller om buller och till sist hittade vi själva boet. Bävrarna lyste dock med sin frånvaro. De kanske låg och spanade på oss?3 kommentarer to “Bäverspaning”

  1. […] lökar Posted in Växter | Comments | Trackback | RSS By sue, 2006-10-22 at 17:24 Efter dagens höststädning i samfälligheten (och bäverspaningen)så var det dax att plantera lökar på framsidan. Tyvärr hann jag bara sätta fyra sorter före regnet började ösa ner. Får helt enkelt ta resten senare. Sorter jag hann plantera: […]

  2. Anna says:

    Det var ju synd att ni aldrig fick chansen att utbrista “nice beaver!” i ett verkligt sammanhang. Fast å andra sidan kanske bävern då hade upptäckt er?!

Kommentera