Slumpad post: Kalasbyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nätbrynjan som försvann

| 2007-03-11, 19:49

img_1644.JPGJag byggde en bashögtalare för en herrans massa år sen som har använts lite sporadiskt men på senare tid stått och samlat damm i en garderob. Därför tänkte jag ställa upp den på vinden, men för att inte skada högtalarelementet tänkte jag skruva ur det först. Jag skruvade bort bakstycket på högtalarlådan och döm om min förvåning när jag upptäckte min gamla nätbrynja hängandes därinne. Tydligen hade bomullen tagit slut och nätbrynjan fått fungera som ersättare. Jag vill minnas att jag faktiskt undrat vart den där nätbrynjan egentligen tog vägen – vem hade väl kunnat ana…4 kommentarer to “Nätbrynjan som försvann”

 1. Niklas says:

  hahahaha…men det är ju underbart 🙂

 2. Lotta says:

  Vem hade kunnat ana att John äger en nätbrynja! Var är ölen och sportextra?? 😀

 3. sue says:

  Hmm… Vi kanske inte letade tillräckligt bra i lådan 😉

 4. John says:

  Man kanske skulle plocka ner lådan från vinden igen o kolla… 🙂

Kommentera