Slumpad post: Antalet relationer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Altanmålning

| 2007-04-28, 18:14

Före målningenIdag fick vi äntligen ändan ur vagnen och målade trätrallen på altanen. Iofs har det föregåtts av en del förarbete. Först bestämde vi oss för att använda lasyr istället för olja (det var förra året). För några veckor sen köpte vi lasyren och målade golvet på balkogen. Vi tvättade också trallen med områdets gemensamma högtryckstvätt. Idag tillät vädret att vi utförde själva målningen. Skillnaden blev enorm! 🙂

Altan före och efter3 kommentarer to “Altanmålning”

  1. Niklas says:

    Ni är så duktiga ni.

  2. John says:

    Får vi bara skjuta upp det tillräckligt länge först så… 😳

  3. […] Det har hänt mycket i vårt hus, men kanske inte så mycket på tomten i år. Lite målning av altan, plantering av japansk dvärgblodlönn och borttag av ett staket. Inomhus renoverade vi till slut […]

Kommentera