Slumpad post: Vårväder
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Getingfälla

| 2007-06-16, 15:53

Getingfälla i trädgårdenEfter att ha sett notiser i alla möjliga tidningar och sidor på nätet om den i över en månads tid gjorde vi slag i saken efter en annons från Duka i DN i morse. Vi tog en sväng förbi deras butik i Ringen efter sushilunchen för att tilfredställa vårt vill-ha-behov och till vår stora lycka hade de en hel hög. Vi nöjde oss med en, som nu står strategiskt placerad i trädgården.4 kommentarer to “Getingfälla”

  1. Niklas says:

    Ni måste självklart lämna recensioner på den. Dessutom undrar jag hur man tömmer den???

  2. John says:

    Man fyller den med en blandning av äppelsaft, socker och lite alkohol. Än så länge har vi inte provat att tömma den, men tanken är att getingarna ska drunkna i den så jag antar att man bara häller ut getingar och “dryck” ca en gång i veckan.

  3. […] mig. Utan att veta om det har jag införskaffat två saker Pernille Vea gjort. Getingfällan vi köpte tidigare i somras är av henne och några lyktor jag beställde som utbyte mot poäng jag samlat […]

  4. […] sommaren köpte vi en designad getingfälla. Eftersom sommaren var sådär behövdes den aldrig riktigt. Annat är det denna sommar. Med den […]

Kommentera