Slumpad post: Nytt kvällsmöte
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Golvet borttaget

| 2007-08-05, 22:40

Ta bort golvIdag tog vi äntligen bort de sista bitarna tapet från väggarna i det som ska bli tätisrum. När vi ändå hade ångan uppe passade vi på att montera isär våningssängen (som vi ursprunligen tänkt låta stå kvar under renoveringen). Det visade sig gå oväntat enkelt.

När väl sängen var borta pockade golvet på vår uppmärksamhet och i ett huj var det borttaget. Under visade det sig ligga en likadan, vit och ful plastmatta som i vårt sovrum innan renoveringen. Den kommer bli perfekt som underlag till den utsökta grå heltäckningsmatta som vi idag hämtade på Mattvaruhuset.En kommentar to “Golvet borttaget”

  1. […] har rivit tapet, spacklat väggar och tak, tagit bort golv och lister, slipat samma väggar och tak, lappat ihop golvet, målat fönstret och fönsterväggen, […]

Kommentera