Slumpad post: Skutta i skogen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

john.nu har tystnat

| 2007-08-12, 19:52

john.nujohn.nu har nu äntligen flyttat in i en ljudhuv och därmed blivit betydligt tystare. Tidigare stod den i ett litet skåp (en tredejdels billy med dörrar) men den blev varm så dörrarna var tvugna att så öppna – det var rätt fult och lät ganska mycket.

Ljudhuven användes tidigare till arbetsstationen men eftersom den var några cm för lång kunde man inte stänga bakstycket helt. Efter att ha experimenterat lite med temperaturstyrningen på CPU-fläkten blev dock datorn riktigt tyst och klarar sig utan ljudhuv.En kommentar to “john.nu har tystnat”

  1. Sue says:

    Nu har vi dock ett skåp till som ska stå någonstans, eller tas iväg till miljöstugan. Tänk att det alltid finns saker att flytta hit och dit!!

Kommentera