English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Babybjörn

| 2007-10-29, 18:58

PianoBabybjörn är en bra uppfinning. Bärsjal i all ära men det är allt enklare med björnen. Joel tycks gilla att sitta nära och få vara med och man får chans att faktiskt göra lite saker här hemma. Han visar det ibland genom att somna – som t ex på bilden där han sover djupt till ett preludium av Bach.8 kommentarer to “Babybjörn”

 1. Louise says:

  Björnen är min räddare varje kväll när jag bär runt på Linus minst ett par timmar. På dagtid är det också bra. Om Linus gråter blir han nöjd nästan direkt och somnar, precis som Joel på bilden 🙂

 2. sandra says:

  Så mysigt! Vi hade oxå en baby-björn när det begav sig.

  Har ni skaffat ett piano? 😛

 3. Sue says:

  Har ni skaffat ett piano?

  Jepp, vi köpte ett i somras på blocket 🙂 Mest John som spelar just nu.

 4. Sue says:

  …minst ett par timmar

  Oj, låter som om ni får mycket träning. Joel är ofta nöjd med att ligga på en kudde i någons knä, eller ligga och äta 🙂

 5. Louise says:

  Ja verkligen. Som tur är så är Linus väldigt lugn resten av dygnet, men just de här kvällstimmarna mellan 19.00 och 22.00 vill han vara i den. Han säger också ifrån om jag till exempel sätter mig ner, så jag ska helst gå runt och vagga honom och allra helst sjunga samtidigt 🙂 Det är en rutin och det bästa med rutiner är ju att man vet att det endast håller på en stund, sedan sover han gott hela natten och vaknar bara och äter.

 6. Sue says:

  Ser på tiden du skriver att han äter tidigt på morgonen – ungefär som här :mrgreen:

 7. Syster Yster says:

  Hm. På en möhippa jag var på ingick klättervägg. i slutänden hade ungefär hälften av de närvarande damerna klarat av den, och den andra hälften hade fått ge sig någonstans under den första tredjedelen, men det märkliga var att resultatet verkade så helt oberoende av allmän form och kondition. Till slut hittade vi den gemensamma nämnaren: samtliga småbarnsmammor i sällskapet hade tagit sig hela vägen upp – ingen av oss andra kom någon vidare vart… :mrgreen:

  Och vilken mysig bild det här var!

 8. John says:

  Med babybjörnen slipper man nästan träningen helt! 😉

Kommentera