Slumpad post: Badrum dag 42
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Halloween

| 2007-11-05, 21:11

HalloweenHur firar man denna högtid i Sverige egentligen? Jag fick för mig att det var på lördagen som man knackade dörr så i onsdags fick vi lite mindre panik när vi insåg att vi inte hade något godis hemma och det sprang runt utklädda barn i området…

Det blev dock bara en påringning och vi duckade den. Senare hörde vi att barnen sprutat ketchup på de hus som inte öppnat, alternativt valt bus istället för godis. Vi har inspekterat tomt och husfasader men inte sett något som inte hör hemma där.

Eftersom vi har något vagt minne av att det var barn som ringde på flera dagar förra året så vågade vi inte chansa utan på fredagen inhandlades godis som lades i små påsar. Det kom inte några barn så nu måste vi äta godiset själva…En kommentar to “Halloween”

  1. Syster Yster says:

    Stackars, stackars er…

Kommentera