Slumpad post: Sommarprojekten i mål?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dan Brown: Änglar och Demoner

| 2007-11-25, 15:42

Spännande och välskriven. Svår att lägga ifrån sig och han lyckas hela tiden hålla en lagom spänningsnivå. Jag läste bara på väg till och från jobbet (tunnelbanan), alltså inga längre stunder, men det gick ändå att hänga med i svängarna utan att glömma vad som hänt tidigare etc, vilket annars lätt händer när man inte läser några längre stycken åt gången.

Jag gillar dock böcker som bygger på spännande och utflippade idéer vilket den här inte riktigt gör, även fast den är på god väg.3 kommentarer to “Dan Brown: Änglar och Demoner”

  1. niklas says:

    visst är det bra. tycker att det är bättre än Da vinci koden. Fast du…jag tycker den är lite lätt utflippad och har en och annan spännande idé faktiskt.

  2. Jonas says:

    Inte för att det egentligen relaterar, men har du läst Covenant-triologierna av Stephen Donaldson? Bättre fantasy än Tolkien enligt mig (och svågern), men en klart fräsch approach som ger betydande djup (och mycket frustration över huvudkaraktärens agerande).

  3. Jonas says:

    … å för att du inte ska bli helt avskräckt av volymen (2 triologier om 3 böcker samt en påbörjad tredje, och sista, triologi med andra boken ute nu) så är första boken (Furst Nids förbannelse, Lord Foul’s Bane) fristående.

Kommentera