Slumpad post: Banan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kaklet slut

| 2008-02-03, 16:25

ZAR RosewoodIdag skulle vi köpa en lampa att ha över diskbänken och även kakel. Kaklet är egentligen granit som vi köper från Stenbolaget och när vi var där för några veckor sedan försäkrade de att “Det kommer vi ha hemma”. Idag när vi kom dit hade de dock inte tillräckligt – endast 60 av ca 300 plattor. Nu måste resten beställas och kommer först på onsdag. Planen var att kaklet skulle påbörjas redan imorgon men efter att ha pratat med hantverkarna kan vi modifiera planen lite så det kommer nog gå ihop sig ändå.

Lampan till diskbänken inköptes på Bauhaus och då passade vi även på att titta lite på vilken färg vi ska betsa furugolvet i. Vi bestämde oss för “ZAR Rosewood” som är en ganska mörk kulör och en ganska matt lack på det.6 kommentarer to “Kaklet slut”

 1. Sue says:

  Eller så blir det något annat märke har vi insett nu för denna är med olja och det finns vattenbaserade.

 2. Anna says:

  Vattenbaserat är, vad jag förstår, det smartare valet för dem som andas i närheten. Särskilt för miniknoddar.

 3. Sue says:

  Ja, precis så som vi tänkte. Ska ändå hålla oss borta när de “målar” och en stund efteråt. Men har man oljebaserat tror jag det kan lukta (och vara farligt) ganska länge. O så vill man ju inte ha det!!

 4. Sue says:

  Tror dessutom att det är mer miljövänligt…

 5. Anna says:

  🙂 Låter bra! När ska de måla?

 6. Sue says:

  Vi vet inte riktigt. Troligen torsdag för på onsdag kväll kommer fläktmannen.

Kommentera