Slumpad post: Vernissage på förskolan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fläkt och kakel

| 2008-02-06, 22:20

Kakel och fläktIdag när jag kom hem från jobbet sattes de sista bitarna kakel på plats. Nu börjar det verkligen likna ett kök igen. Bänkskivor och diskbänk har skruvats fast och blandaren har kommit på plats (vriden 90 grader fel dock…).

Strax före kl 18 kom fläktmannen bytte ut ventilationsfläktar och satte upp spisfläkten.

Imorgon ska kaklet fogas och sen kan slipningen av golvet kan börja!7 kommentarer to “Fläkt och kakel”

 1. sandra says:

  så fort det går och så snyggt det blir 😛
  tänk så roligt det kommer bli att laga mat i ert nya fina kök. 😆

 2. Anna says:

  Oj vad fint. Ny diskmaskin eller har den bara fått nya kläder?

  Jag känner igen handtagen, undra om inte våra är likadana.

 3. Sue says:

  Ska bli urkul att laga mat nu känns det som – jag hoppas att det blir så o att det håller i sig länge.

 4. Sue says:

  Ny diskmaskin eller har den bara fått nya kläder?

  Den är ny. Vi behåller endast kyl och frys från gamla köket.

  Jag känner igen handtagen

  Har för mig att vi spanade in det när vi firade Tyra för några veckor sen. Lansa heter de och är utgående sortiment så istället för 39 kr för två så kostade de 19 🙂

 5. Jojo says:

  Hallå där, kul att det händer grejor! Fnissade lite när jag läste om kranen som var fel 90 grader. I vårt kök i lägenheten fick VVS:aren komma tillbaka och justera för att et blivit fel (handtaget satt mitt fram och vi ville ha det på sidan). När sen samma “fel” hände även vid renoveringen av köket i huset funderade vi ett par varv, hur kan en helt annan VVS:are göra samma fel? Efter att kollat runt i ett antal tidningar och på webben kunde vi konstatera att båda varianterna var ungefär lika vanliga… så vi behöll den (med kranen mitt fram) och nu har vi vant oss. 🙂

 6. John says:

  Aha – intressant. Vi diskuterade det igår och jag vidhöll bestämt att “ingen sätter kranen framtill”. Jag ska nog revidera min uppfattning lite… 😳

 7. Sue says:

  Se där! 😛

Kommentera