Slumpad post: Dagiskö för Simon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nästan klart

| 2008-02-07, 22:17

Diskho och kakelIdag blev kaklet fogat och klart och en massa småpill har också lagts till handlingarna såsom lister runt glasbetongen, sockellådorna och hantag på alla skåp. Även utdragsskivan ovanför diskmaskinen är på plats liksom diskmaskinen.

Kakel och spottar

Vi kunde inte hålla oss utan provkokade lite vatten på induktionshällen – det går med rasande fart.

Vi tog också loss dörren på kylskåpet för att byta håll men det visade sig att vi behöver en liten plastmojäng som förmodligen måste beställas från Husqvarna – det får helt enkelt vänta.

GolvImorgon är det äntligen dags för slipning av golvet. Vi har bestämt att det ska oljas istället för att lackas, dels luktar det mindre och dessutom blir det mattare (och snyggare) yta.4 kommentarer to “Nästan klart”

 1. sandra says:

  Så snyggt!!!! 😛

 2. Sue says:

  Tack! Känns otroligt konstigt att gå in i köket – som att det inte är vårt på något sätt. Kan bara tänka mig hur det känns för de som har något heminredningsprogram hemma som gör om typ halva huset…

 3. Christel says:

  Sååååå tjusigt !!
  Nu får ni snart ta renoveringspaus.
  Ska väl bli skönt att snart bli av med hantverkarna? Fast de är väldigt bra att ha…
  Snygg kran !!!(samma som vi). Förbered er på att alla besökare kommer att “klödda” och spola ner sig…..på nåt vis får de alltid igång högsta fart på spolningen.

  Man blir sugen på att göra om köket…………
  Kram till er alla!!!!!!!

 4. Sue says:

  Ja, nu ska vi snart ta renoveringspaus och det ska verkligen bli skönt att få huset för sig själv igen. Tänkte börja med att städa toan där nere…

Kommentera