Slumpad post: Pudersnö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mat- och sovstatus

| 2008-02-24, 15:51

Ätande JoelHelt plötsligt är det som att det lossnat. Joel gapar villigt när vi matar, även om första tuggan alltid resulterar i en mycket skeptisk min. Bäst blir det om han får dricka vatten ur sin pipmugg till maten.

Banan är en favorit som mellanmål och gröt oxå, men allra bäst är nog katrinplommonpurén som han får till efterrätt vid lunchen. Själva lunchen är oftast burkmat – till veckan ska det kokas riktig mat tror Sue.

Att flytta till eget rum och egen säng var ett bra drag. Inatt var han vaken och åt vid 1 och sen först efter kl 6! Däremellan var vi bara inne och tittade till honom några få gånger, men han sussade så sött så.2 kommentarer to “Mat- och sovstatus”

  1. Louise says:

    Vilka bra rutiner ni fått in.

  2. Sue says:

    Vi försöker men det är inte alltid det funkar. Dock bra att ha ett mål 🙂

Kommentera