Slumpad post: Blandad kompott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fika i nya köket

| 2008-03-12, 10:42

Efter att vi hade huset fullt en helg har det fikats massor, det är helt enkelt roligt att vara i köket nu! Camilla, Emma och Leah kom på besök och Joel höll hand med en jämnårig tjej för första gången i sitt liv. Han drog dock tillbaka handen när hon ville provsmaka – någonstans måste man dra gränsen 🙄

Fredrik och Ludvig hade nog ugnen som favorit – man speglade sig jättebra! När Linda, Magnus och Sixten var här blev gungan en höjdare. Kjell och Dejan har oxå varit här och inspekterat köket. Tror vi kanske inspirerade dem att förändra sitt eget kök. Sue som bor i området har oxå blivit lite inspirerad men fokuserar på staket och yttre målning i år – det vet vi ju hur det är – och på att bli mormor.

Joel och Leah Gillar ugnen GunganEn kommentar to “Fika i nya köket”

  1. […] och hälsade på. Sixten är drygt 10 månader äldre än Joel och båda har växt massor sen de senast träffades. De lekte dock överraskande bra tillsammans i flera timmar. Det var bilar, vatten, böcker, […]

Kommentera