Slumpad post: Smultron
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Radio i köket

| 2008-04-16, 12:17

Radio i köketEfter att jag sålde min Golf (2004 tror jag) har vi haft en bilstereo över. Jag har länge gått o sneglat på den och funderat på om man inte skulle kunna bygga in den i en låda och använda den hemma. Den har både RDS radio och CD-spelare med stöd för att spela MP3.

Efter att vi gjort om i köket så jag min chans och byggde in bilstereon och en 12-volts transformator i en liten låda. Jag köpte även bilhögtalare som jag byggde in i en högtalarlåda. Dessa målades i antikvitt (samma färg som köksluckorna) och monterades under vitrinskåpen i köket. Ljudet blev faktiskt bättre än förväntat och resultatet blev på det hela taget mycket lyckat!2 kommentarer to “Radio i köket”

  1. Sue says:

    Helt suveränt att kunna lyssna på musik i ett rum – på ett enkelt sätt. I andra rum är det ofta lite bökigare av någon anledning… 🙄

  2. sandra says:

    kanon 😛

Kommentera