Slumpad post: Glatt tyg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Teknik bakom tv:n

| 2008-05-06, 12:09

Tv-hörna

I helgen köpte vi Elfasaker och satte upp bakom tv:n. Kvar är att finlira med tapet och tyg så att det inte ser så vitt och teknikigt ut.

Vi var givetvis tvungna att testa det hela genom att se film. Både lördag och söndag kollade vi efter att Joel somnat. Något som inte hänt på väldigt länge…6 kommentarer to “Teknik bakom tv:n”

 1. louise says:

  Å vad roligt! Jag har också börjat titta på film igen. Det slog mig en dag att jag nästan inte tittat på TV sedan Linus föddes men nu när han sover på kvällarna har man ju mycket tid över för allt möjligt.

 2. Sue says:

  Jag kollade ganska mycket en period då jag ammade mycket dagtid (typ hela hösten/vintern) för då satt jag i tv-soffan. Sen när Joel började äta mer mat och efter köksrenoveringen så har jag nog knappt tittat på dag-tv alls.

 3. louise says:

  Ja det var en tid i början när jag tittade på Nyhetsmorgon “Efter 10.00” med Malou. Men helt plötsligt så kunde jag inte sitta och amma mera, utan fick börja ligga ner och då skule man förstås hasft en TV i taket i sovrummet 🙂

 4. Sue says:

  Just det, minns oxå Malous program. Oj, låter lite jobbigt att ligga ner – man blir ju lite mindre flexibel då. Hoppas det går bättre nu!

 5. louise says:

  Ja nu går det bra att sitta, men båda har nu vant sig vid att ligga så det gör vi fortfarande. Det är lätt att somna och har gjort att nätterna blivit bättre. Både för – ooch nackdelar helt klart 🙂

 6. […] när vi har tapetserat i hallen så hade jag ångan uppe och fixade till dörrarna till tv-bänken som vi fixade till för ett tag sen. Det gick över förväntan att få det att […]

Kommentera