Slumpad post: Runt Stensjön
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spispopcorn

| 2008-05-25, 14:33

SpispopcornHäromdagen undrade John om det fortfarande finns sådana där popcorn som man gör i kastrull (istället för i micron). Igår när vi storhandlade visade det sig att faktiskt finns – dock kallas det numera “spispopcorn”. Vi slog genast till med en påse för att kunna ha till melodifestivalen.

Popcornen smakade utmärkt och tog slut på nolltid. Det enda som sen höll oss kvar framför en annars ganska medioker melodifestival var att vi hört att Björn Gustavsson skulle läsa upp de svenska poängen, något som helt klart visade sig vara värt det.3 kommentarer to “Spispopcorn”

  1. sandra says:

    oj! det var länge sedan man köpte sådana…..

  2. Syster Yster says:

    Mmmm… spispopcorn… 😀

  3. John says:

    Tydligen innehåller micropopcorn en massa onyttiga fetter som inte finns i spis/kastrull-varianten.

Kommentera