Slumpad post: 2013
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kryddhylla 2.1

| 2008-05-31, 9:56

Kryddhylla 2.1Jag insåg att kryddhyllan faktiskt inte behövde sitta på insidan av skåpsdörren eftersom det fanns ett helt perfekt utrymme på locket till värmeväxlaren. Konstigt hur man kan fastna i redan inkörda spår…

Allt som behövde göras var att såga till en MDF-skiva som målades vit (under Joels sovperioder) och på vilken kryddhyllan fästes. Det hela monterades med två skruvar i värmeväxlaren.3 kommentarer to “Kryddhylla 2.1”

  1. Fredrik says:

    Faktiskt ännu bättre imo, kan tänka mig att dörren dessutom inte är lika tung att öppna.

  2. Sue says:

    Helt rätt. En av anledningarna var just dörren…

  3. John says:

    Ja, den “hängde sig” och gick inte att boota om… 😆

Kommentera