Slumpad post: Sommarprojekt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Aj!

| 2008-06-16, 14:30

När vi satt och åt frukost i godan ro i sommarstugan på Österlen kände jag plötsligt att det krasade till i en tand när jag tuggade på min macka. Efter inspektion visade det sig att en bit av tanden lossnat – oklart om det var något hårt i brödet eller om en spricka uppstått när tanden lagades för några månader sen. Som tur var exponerades inget av nerven men en riktigt vass kant gjorde det lite problematiskt att äta m.m.

Efter samtal med tandläkaren inhandlades dock en nagelfil med vilken det vassa filades ner! Själva lagningen blir inte förrän efter vår resa och kanske till och med efter 1/7 vilket är bra eftersom det då blir billigare. 🙂2 kommentarer to “Aj!”

  1. Fredrik says:

    Oh, smärta i tänderna är den värsta sorten, jag lider med dig.

  2. […] ett par veckor sedan bet jag sönder en tand och idag var det dags att få den fixad hos […]

Kommentera