Slumpad post: Sköta dockan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

E4:an mitt i natten

| 2008-07-03, 21:38

Vid halv 12 begav vi oss hemåt från grillningen i Norrköping och Joel bara fortsatte sova när vi flyttade honom från resesäng till bilstol. När vi närmade oss Södertälje kom det ett trafikmeddelande om att motorvägsbron där skulle öppnas om en kvart och vara öppen i 20 min (till 01.40). Nästa vägskylt visade drygt 3 mil till Södertälje och våra hjärnor började fundera på om vi skulle hinna eller inte.

Det blev på håret, så vi valde att svänga av mot centrum för att chansa på att den vägen var öppen. Det var den, men när vi sen skulle på motorvägen var påfarten avstängd och vi hänvisades till att följa oranga skyltar – via gamla södertäljevägen. Visade sig att vägen var avstäng i norrgående riktning pga vägarbete. Nåja vi kom hem och i säng vid halv 3.Kommentera