Slumpad post: Tappad tand
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lägga golv

| 2008-07-18, 22:33

Lägga golvIdag var det dags att lägga golvet i hallen. Vi bestämde att lägga det nu och sen täcka över det när vi tapetserar då allt annat arbete förenklas när man har ett golv. Eftersom det var klinkers innan var underlaget något skrovligt men ändå plant. Vi garderade genom att lägga ett extra lager “foam”-plast under.

Själva golvet – ett laminat-klick-golv från Alloc – gick förvånansvärt lätt att lägga. Det enda problemet var en liten metallskena som löpte längs fjädern, som säkert är jättebra när man lägger golvet, men som gjorde det lite krånligt att såga. Jag bestämde mig på ett tidigt stadium att offra sågen…

Det spräckliga mönstret blev toppen i hallen och kommer förhoppningsvis passa bra ihop med tapeten också.2 kommentarer to “Lägga golv”

  1. Kjellisen says:

    Läckert golv! Jag tar på mig klackarna och kommer och provgår.

  2. Sue says:

    Du är välkommen 🙂

Kommentera