English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hyllplan med korgar

| 2008-07-28, 14:26

Hyllplan i hallenIdag har vi satt upp hyllplan i hallen. På hyllplanen står korgar. Allt inköpt på IKEA förra veckan. Hyllplan och konsoller har grundmålats, slipats och sen målats två omgångar med antikvit. Samma färg som vi använt på dörrposterna och runt glasbetongen.

Vi hade köpt vanlig vit först men det blev lite väl vitt och Christel, som har renoverat förr, intygade att antikvit är det man ska ha, annars blir det nästan lite blåvitt. Denna antikvita skiljer sig dock från den antikvita vi har på skåpsluckorna i köket – den är mer gräddfärgad.3 kommentarer to “Hyllplan med korgar”

  1. kjellis says:

    Nu måste vi snart titta in… ser sååå snyggt ut!

  2. Sue says:

    Tackar! Ni har bara att bestämma datum 🙂

  3. […] har gått sen vi renoverade hallen och vi jobbar vidare med små förbättringar lite då och då. De korgarna vi har på hyllan har varit lite svåra att ha koll på så nu har jag fixat laminerade lappar med bild och text som […]

Kommentera