Slumpad post: Sommarpratare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Antivirus igen

| 2008-08-20, 15:32

För ett tag sen provade jag igenom lite olika antivirus och kom fram till att Kaspersky var det vi skulle ha – inte minst för att licensen funkade till upp till tre datorer. När jag skulle göra beställningen visade det sig att det kommit en ny version, men att de också passat på att ändra licensen så att den bara gällde en dator. Eftersom jag vill ha till både den stationära och laptopen blev det på tok för dyrt.

Istället blev det gratisprogrammet Avast! (tack Fredrik för tipset) som jag tycker verkar funka utmärkt. Det finns även ett betal-alternativ där man får uppdateringarna lite oftare om man skulle vilja det.6 kommentarer to “Antivirus igen”

 1. Sandra says:

  antivirus 😯 …skall man köpa det ❓ trodde jag fanns i lixsom…..ouuuups 😳

 2. John says:

  Ja, egentligen. Fast har du inte haft det hittills så kanske det inte är jätteviktigt längre… 😉

 3. Sandra says:

  nej den har bara ballat ur en gång och då fixade “data killen det” hade till och med garanti…..fast det var kanske inte ens virus …..vad vet jag….jag bara klickar :mrgreen:

 4. John says:

  Aha, ja då är det nog inget problem 😯

 5. Niklas says:

  Vilken verre körde du av Avast?

 6. John says:

  4.8 Home edition.

Kommentera