Slumpad post: Spel på jobbet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hem & Villa mässan

| 2008-10-10, 19:53

Idag besökte vi årets Hem & Villa mässa i Älvsjö. Det primära syftet var att hitta stekpannor och kastruller eftersom vi aldrig kommit oss för att uppgradera dessa på allvar efter bytet till induktionsspis.

Det hela började i moll när jag skulle köra ut ur garaget. När jag ställde in vagnen i bakluckan råkade jag tappar ur Joels matburk som sedan backades över och förvandlades till en förvånansvärt stor hög av grönsakslasagne och glassplitter.

140 kr/person i inträde och 2 st Sushi á 95 kr kostade det att gå runt och stirra sig mätt på på fontäner, villalarm, värmepumpar, strömbrytare, vitvaror och friggebodar. Vi hittade även lite stekpannor men inget av intresse. Däremot hittade vi återigen dessa fantastiska teflongaller till grillen, som bara verkar finnas på mässor. Sue tingade även tre amaryllislökar.

Vi fick däremot tipset att besöka mässan “Det goda köket” som går av staplen någon gång i november. Vi får väl se…5 kommentarer to “Hem & Villa mässan”

 1. Niklas says:

  Bra att få med alla i familjen på samma kort och ändå hålla i kameran. Lysande 😆

 2. Klara says:

  hej, ett tips, Ikeas 365+ gryt- och kastrullserie passar ypperligt för induktioshällar. Ha det så bra! kram Klara

 3. Sue says:

  Ah, då kanske vi ska satsa på dem iaf. Har sneglat lite…

 4. […] och vi har inte kommit oss för att uppgradera. Efter grundliga efterforskningar, inklusive mässbesök och diverse websidor och forum föll valet (ändå) på kastruller i 365+ serien från […]

 5. […] vi var på Hem & Villamässan för några veckor sen så köpte jag tre Amaryllislökar, de blev sen liggande i sin påse tills […]

Kommentera