Slumpad post: I väntrummet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spotify

| 2008-12-19, 22:26

spotifyFör en tid sedan anmälde jag mig som “intresserad” av en musiktjänst på nätet, kallad Spotify. När tjänsten lanserades fick jag en inbjudan och nu har jag testat den ett tag.

Själva idén är enkel och genial. Man kan inte ladda ner musiken utan den strömmas från deras server i realtid och man använder en klient från dem. Ibland avbryts musiken av reklam, ungefär som i radion, om man inte valt ett betalkonto.

Det jag blev mest förvånad över var utbudet. Hittills har jag faktiskt inte letat efter något som jag inte hittat! Dessutom fungerar tekniken utmärkt, inga problem med nerladdning och överlastade servrar. Hoppas det håller i sig.3 kommentarer to “Spotify”

 1. Fredrik says:

  Jag anmälde mig också som intressent och har använt klienten under en tid, riktigt trevligt faktisk. Jag är också imponerad över utbudet. Speciellt bra är det om man vill lyssna in sig på något band man upptäckt nyligen och vill höra vad de gjort tidigare.

  Reklamen kommer med så långa mellanrum att jag knappt tänker på den och det är ju ingen kommersiell reklam heller.

  Bra ljud är det också vilket är ett plus, många streaming-tjänster har bristande ljudkvalité.

 2. Sue says:

  Har precis reggat mig och lyssnar på jobbet – suverän tjänst!

 3. […] minst Joel uppskattar. Jag har hållit på att samla bra barnlåtar i en jättelång spellista på Spotify som jag tänkte dela med mig av […]

Kommentera