Slumpad post: Uppe sent
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nyårsafton

| 2009-01-01, 22:15
Fullt ös!

Fullt ös!

Nyårsaftonskvällen firade vi på Kungsholmen tillsammans med Annika, Lotta och Martin. Vi skulle ha med förrätt och alkoholfri dryck (två gravida). Vi valde att testa ett recept på Avocadopaj – blev kanongott!

Det lektes en hel del. Joel inventerade Annikas leksaker och vi inser att vi nog ska köpa en docka till Joel. Strax efter nio stoppades knoddarna i säng (vi hade med Joels resesäng) och de somnade hårt. Vi hann babbla massor och äta god efterrätt. Tyvärr hade någon missuppfattat tiden och drog igång sina fyrverkerier redan vid 11-hugget och helt plötsligt hade vi två vakna knoddar igen.

Joel var enormt trött så vi bangade tolvslaget och packade oss hemåt. Vi var någonstans på 73:an när det nya året trädde in vilket faktiskt var ganska speciellt eftersom vi såg väldigt mycket fyverkerier!7 kommentarer to “Nyårsafton”

 1. Lotta says:

  Tänk, snart har man två knoddar i knät för jämnan 🙂 Kul att ni ville fira nyår med oss!

 2. Sue says:

  Haha, ja – kanske tur att du fick träna en stund. Fast ett tag till så är nog den ena lite lugnare än de här två var 😉

 3. louise says:

  Trevligt! Jag är inte förvånad över att era barn vaknade, däremot över hur mitt barn sov hela kvällen och natten trots fest hos grannar och fyrverkerier precis utanför. Däremot om ett barn skriker på stan eller café vaknar han direkt. Typiskt med tanke på vårens aktiviteter 😉

 4. Sue says:

  Haha, ja fast då lär han nog vänja sig efter ett par dagar misstänker jag – annars får nog sömnbrist…

 5. louise says:

  Säkert! 🙂

 6. […] att köpa vinterdäck till Johns cykel så sprang vi på en docka som kändes passande. Insåg ju hos Annika att det nog var en bra idé. Vi kollade tidigare i en vanlig leksaksaffär men det bar emot att […]

 7. […] var ungefär lika mycket ös som på nyår trots de minsta ännu inte börjat röra på sig. Martin imponerade med att ha tre av fyra i knät […]

Kommentera