Slumpad post: Filurius och tacobuffe
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

14 kg!

| 2009-01-21, 10:07

Igår gav Joel och jag oss iväg till BVC för vägning och mätning. Det är öppen mottagning mellan 11 och 12 så det är bara gå dit och hoppas att det inte är alltför många som tänkt samma sak. Det var fyra före oss när vi kom dit så vi satte oss i det lilla lek/väntrummet och Joel började genast kasta bollar och bygga torn.

När det var vår tur verkade BVC-tanten lite stressad och det visade sig snart att hon var ny och hade vissa problem med datorsystemet. Ju längre vi var där desto gladare var jag att jag inte hade talat om att jag jobbar med utveckling av just sådana system…

Joel hade passerat 14 kg med 60 gram men hade inte växt något på längden sen sist! Vi ville även boka tid till 18-månaderskollen men efter 10 minuters fruktlösa försök att hitta rätt i datorn sa jag att vi ringer när det börjar närma sig… Jag råkade i förbifarten även nämna att vi ville ha en utskrift av tillväxtkurvan vilket resulterade i ytterligare 10 minuters fipplande vid tangentbordet. Sen fick jag en utskrift av fel kurva men jag kände att det inte var läge att klaga.8 kommentarer to “14 kg!”

 1. sandra says:

  Kunde du inte hjälpa den stackars sköterskan…bett henne flytta sig och ploppa in på datorn själv? 😉

 2. sandra says:

  👿 jag hoppas att du inte varit med och utvecklat DEXTER ett jäkla skitsystem vi har på jobb där föräldrarna skall sköta allt via internet när det gäller lägga in schema, säga upp plats, öka minska tid, ställa upp sig i kö etc…..tanken är god om bara skiten hade funkat….E DET DITT FEL???????

 3. Louise says:

  Vilken stor kille! Jag kan inte smälta att han nästan är 3 kilo tyngre än vår skrutt! Men nu när han ätit ikapp är det kanske bara 2-2,5 kilo mera 🙂

 4. Louise says:

  Tillägg. Jag håller också tyst om mitt arbete för BVC sköterskan. Hon vet nog om det men eftersom jag aldrig nämnt något tror jag hon fattar vinken att jag inte vill diskutera det på besöken. De har nämligen just infört…

 5. Sue says:

  De har nämligen just infört…

  Haha, ja då skulle jag oxå hålla tyst. Jag har numera grannar som kör samma system men än så länge är vi vänner 🙂

  3 kilo tyngre än vår skrutt!

  Ja, tänk att barn växer så otroligt olika. Mina au-pairbarn var extremt små så jag kan tänka mig att minsta säkert var 4-5 år före hon vägde som Joel gör nu… om ens då 🙄

 6. Louise says:

  Bra att ni är fortfarande är vänner med grannarna 🙂 Vi har släktingar som också börjat och vi har bara fått några gliringar än så länge. De försöker nog också hålla sig, hihi. Eller så funkar det när de inte säger nåt kanske..

  Ja tänk vad olika barnen är. Flera av våra vänners barn är tjejer och det är stor skillnad på Linus och dem på många sätt, inte bara i vikt och längd. Linus kör i 110 mellan rummen och alla saker och tar för sig enormt, tjejerna kan vara mer lugna. En stor utmaning när man är borta hos dem som inte behöver samma gedigna uppsättning av barnsäkring som vi 🙂 Syrrans dotter är dock ett undantag hon var minst lika aktiv som Linus. Kul även om jag blev lite avskräckt när de var små 🙂

 7. John says:

  E DET DITT FEL???????

  Hihi – nej, verkligen inte! Men hade det varit det hade jag inte erkänt det… 😯

 8. […] ha uppe i hobbyrummet. Dels verkade han gilla idén vid ett tidigare besök på IKEA och när John besökte BVC nyligen gick han genast bort och satte sig vid […]

Kommentera