Slumpad post: Bra vecka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barnmusik på Spotify

| 2009-02-02, 15:42

Vi lyssnar ganska mycket på “barnmusik” nuförtiden, något som inte minst Joel uppskattar. Jag har hållit på att samla bra barnlåtar i en jättelång spellista på Spotify som jag tänkte dela med mig av här.

Barnmusik på Spotify

Man måste registrera sig på Spotify’s hemsida för att kunna lyssna och för att kunna göra det måste man ha en inbjudan (eller betala 100 kr/mån). Alla som registrerat sig får bjuda in andra så det är bara fråga (tyvärr har jag använt mina inbjudningar).5 kommentarer to “Barnmusik på Spotify”

 1. Niklas says:

  Sjörövarfabbe…vilken låt :mrgreen:

 2. Camilla says:

  Tack John! Skönt att folk gör sånt som man själv inte riktigt tar tag i…

 3. John says:

  Ja, jag kände att det var hög tid…

 4. […] finns en del bloggare som bjuder på listor med barnmusik, men jag tänkte här bara ge tips på tre grymma skivor som man som vuxen heller […]

 5. Attjo! Rykande färsk barnskiva på Spotify! Svängig pop/rock/funk med 70-talsvibbar. Fysisk release 26 november.
  attjolajban.se

Kommentera