Slumpad post: Föräldramöte
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Datorn blir en TV

| 2009-02-21, 18:07

När vi bytte till digital-TV köpte vi en Dreambox – en digital-TV-mottagare med hårddisk och uppkoppling till nätverket (och internet).

En mysig funktion med Dreamboxen är att den kan strömma TV till en dator via nätverket (och internet). Denna funktion har vi börjat nyttja alltmer i laptopen i köket. Mycket smidigt att kunna ha skidskyttet igång i bakgrunden när man står o lagar lunch.3 kommentarer to “Datorn blir en TV”

  1. Niklas says:

    Genialiskt. Jag är givetvis oerhört avis. På hela tekniken 🙂

  2. Syster Yster says:

    Jag är lite avis på laptop-hyllan i köket… När jag kommit lite längre med renoveringen här tror jag att jag ska inrätta en liknande hylla i biblioteket – så att jag kan stå vid datorn och jobba! Kan hända jag behöver lite monteringstips då… 😉

  3. John says:

    …och för en gångs skull är det faktisk praktiskt användbart! 🙂

Kommentera