Slumpad post: En solig dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

tvsajten.com

| 2009-03-10, 19:15

Jag har länge använt tv.nu för att hålla koll på vad som går på TV. Den har sett ungefär likadan ut sen start och finansieras av (allt mer och mer störande) reklam.

Häromdagen kom jag på att det skulle vara trevligt att kunna se alla kanaler i en lista och använde deras “feedback” funktion. Jag skrev mitt förslag, tryckte “Skicka” och fick “Ditt meddelande har skickats” som svar. När jag senare kollade min epost upptäckte jag att jag fått tillbaka “Mail undeliverable” från tv.nu. Det visar sig alltså att användarnas feedback går till en adress som inte fungerar! Detta fick mig att lacka ur och börja leta efter en annan TV-tablå istället.

tvsajten.com

Jag hittade till slut tvsajten.com som verkar perfekt. Helt utan reklam, man kan logga in och spara inställningar och framför allt, man kan lista kommande TV-program på flera olika sätt (bl a utan att gruppera på kanal). Rekommenderas!Kommentera