Slumpad post: Bilder från cykeltävling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya lampor

| 2009-03-26, 17:43

SänglampaLampor är svårt att hitta. Iaf såna som man är nöjd med. I Joels våningssäng hade vi från början ikealampor som funkade helt ok. Fast när Joel skulle sova där så var de helt plötsligt inte lika bra bl a eftersom glödlampan var oskyddad. Vi hittade istället en rolig barnlampa, dvs med Disneymotiv och petskydd.

vardagsrumslampaEfter att vi plockade ner adventsstjärnan så blev det väldigt tomt i köksfönstret och vi har pratat om att fixa en lampa. Så helt plötsligt vid ett besök på Bauhaus såg vi den perfekta lampan. Köpte en och provade hemma. Gillade den så mycket att vi köpte två till vardagsrummet oxå. Så nu, lagom tills det är ljust på kvällarna, har vi riktig mysbelysning inne. Matchar dessutom glasskålen från Målerås jag ännu inte fångat på bild.Kommentera