Slumpad post: Första Narniafilmen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En morgon på vårdcentralen

| 2009-05-26, 20:22

Häromdagen var jag på vårdcentralen för att få en liten mojäng på bröstet kollad. Det var en liten knöl som jag haft något år, stor som ett knappnålshuvud, men då den plötsligt börjat ändra form ville jag få den undersökt. Väl där visade den sig vara helt ofarlig men jag fick ändå tid för att ta bort den.

Idag var det dags för själva “operationen” som var över på ca 30 sekunder. Först lite lokalbedövning och sen några raska snitt så var mojängen borta.

På vägen ut frågade jag om man kunde vaccinera sig mot fästingbett där. Det gick fint, och jag kunde dessutom göra det direkt, så 5 minuter senare cyklade jag väg hem, nyopererad och nyvaccinerad.Kommentera